תחומי עיסוק של המשרד
י' התהפך עם רכבו בזמן שירותו הצבאי בנגב, אך מעולם לא חשב לתבוע את צה"ל כיוון שהמשיך לעבוד במשרד הביטחון. עשרות שנים לאחר המקרה החליט לתבוע את זכויותיו, קיבל 19% נכות וזכה לפיצוי של 211 אלף שקל
באחת ההרצאות ששמע לפני כשלוש שנים, הופיע עורך דין מטעם משרד המטפל בתביעות למימוש זכויות רפואיות של נפגעי תאונות, וסיפר לקהל שתמיד קיימת אפשרות לתבוע את משרד הביטחון, גם אם חלפו הרבה שנים מאז האירוע. בעקבות הדברים ששמע, י' החליט כי על אף שחלפו כל כך הרבה שנים, הוא ינסה להשיג את ההכרה שמגיעה לו בשל הבעיות הרפואיות שמהן הוא סובל.
למידע נוסף אודות שירותי המשרד הרלוונטיים לנושא הכתבה לחצו כאן: עורך דין נזיקין, עורך דין רשלנות רפואית
אנו במשרד מרקמן טומשין ושות' – עומדים לשירותכם תמיד.
כדי להתייעץ איתנו ללא התחייבות מצידכם השאירו הודעה באתר או חייגו *8332
השאירו את שאלתכם ונשמח לעזור
אנו נחזור אלייך בהקדם
לכבוד עו"ד אורי שמריז היקר
מבקשת להביע את תודתי העמוקה על העבודה המרשימה, המדויקת והבלתי מתפשרת שהובילה אותנו להצלחה בתיק מורכב במיוחד – כזה שרבים הטילו ספק אם בכלל ניתן להתמודד איתו.
לאורך כל הדרך הפגנת שילוב נדיר של מקצועיות, חריפות מחשבתית ויכולת אסטרטגית מרשימה, לצד סבלנות, זמינות ואנושיות שהתגלו כלא פחות קריטיות עבורי ברגעי קשים.
בכל מפגש, בכל מסמך ובכל שיחה היה ברור לי שאני נמצאת בידיים הטובות ביותר- בידיים של אדם שלא מוותר, שחושב כמה צעדים קדימה, ושעושה מעל ומעבר כדי להגיע לתוצאה הצודקת.
מעבר להיבט המשפטי, זכיתי גם לליווי תומך ואמיתי, שאפשר לי להישאר מאוזנת ובטוחה לאורך התקופה כולה. זהו ערך שלא ניתן למדוד, ואני מוקירה אותו מאוד.
אני מודה לך על השקעה יוצאת דופן, על חוכמה, יצירתיות מקצועיות ונחישות.
ועל כך שבזכותך הצלחתי במקום שבו אחרים אולי לא היו מצליחים.
מודה מקרב לב,
ש.ח
תחומי עיסוק של המשרד
